Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Podcastový rozhovor s hudobníkom zo Serede Zolim Tóthom

Dátum: 10.01.2023
Autor: Ivan Polák
Podcastový rozhovor s hudobníkom zo Serede Zolim Tóthom

Zoli Tóth je jeden z najuznávanejších hudobných odborníkov, tvrdí Robert Burian

Je veľkou oporou pre DESmod, ako uvádzajú na svojej FB stránke: “ĎAKUJEME, že si prijal túto výzvu.” Ako klávesák sa Zoli počas roka 2021 pridal k formácii s dvomi pôvodnými členmi kapely DESMOD, ku Kulymu a Janovi Škorcovi.

Zoli_Toth2

Zoli Tóth je v hudobnej brandži známy pojem, producent, klavirista a hudobný  nindža - nájomný klávesák, ale hlavne skvelý človek, vtipný kamarát a výnimočný talent, akokoľvek skromne a pokorne vystupuje, je topka vo svojom obore a je mi cťou mať možnosť priniesť náš nahrávaný rozhovor. 

Zoli_Toth_2

Robert Burian na základe dlhodobej spolupráce hovorí o Zolim, ako o jednom z najuznávanejších hudobníkov na Slovensku.

Zoli_toth_3

Zúčastnil sa mnohých významných slovenských i zahraničných hudobných projektov. Podieľa, resp. podieľal sa napríklad na takých produkciách ako spolupráca s Tinou, Ivom Bičom, so skupinou Gladiátor, Máriou Čírovou, Zuzanou Smatanovou, Petrom Cmoríkom, TWiiNS, Momom, Richardom Müllerom,  Ondrejom Kandráčom, Robom Šimkom, Michalom Chrenkom, Marcelom Berkym, Karolom Malým, Barborou Piešovou, Sanchez Amsterdam a v neposlednom rade aj s No Name a mnohými ďalšími… 

Zoli_toth_4

Zoli spolupracoval na mnohých významných televíznych projektoch ako Hlas Česko Slovenska, Slovensko hľadá SuperStar 3, Československá SuperStar, či Milujem Slovensko.

Zoli_Toth_5

Pôvodom je Zoli z východného Slovenska, usadil sa a zamiloval práve u nás v Seredi, kde spolu s Jimim Cimbalom založili a spoluvlastnia nahrávacie štúdio.

Zoli_toth_6

Zoli sa umelecky realizuje hlavne v hudobnom vydavateľstve Randal Records, patriace do producentskej skupiny RANDAL GROUP.

Priatelia, nech sa páči, celý rozhovor nájdete tu:

https://www.seredinak.sk/data/page/seredinak/15950/zoli-toth-sered-inak-rozhovor.mp3

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.