Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

VIDEO: Kompletná renovácia Ferarri 348 TS

GALÉRIA
Dátum: 16.03.2023
Autor: Sered Inak
VIDEO: Kompletná renovácia Ferarri 348 TS

Ferrari 348 TS rok výroby 1994

O vozidle :
Vozidlo, ktoré je možné vidieť na spomínanom videu je vozidlo Ferrari 348 TS rok výroby 1994, ktoré prechádza kompletnou renováciu. Vozidlo bolo od začiatku vyrábané vo variante TB - Traversale Berlinetta a TS - Traversale Spider. Na videu je práve TS. Ferrari 348, ktoré bolo práve posledným Ferrari navrhnutým Leonardom Fioravantim. Vozidlo na videu, teda spomínaný typ TS bol značne obľúbený. O čom svedčí aj predajnosť oproti tipu TB, ktoré sa predalo 2894 kusov. Zatiaľ, čo TS sa predalo 4228 kusov. Pohonnou jednotkou bol vidlicový osemvalcový motor so stupňom roztvorenia valcov 90 stupňov s rovodom DOHC a výkonom 300 konských síl. V priebehu rokov bol motor upravený na 320 koní.
 
Na videu môžete vidieť: Video
Práca detailera pomocou gopro kamery, video z dronu ako parou čistí predný kufor a komponenty. Časť vo videu je zrýchlená. Na videu z  renovácie Ferrari 348ts je vidieť prácu šikovných detailerov, ktorí sa starajú o lesk a ochranu laku.
V ďalšej časti sa vrhneme na interiér, ktorý sa posiela na renováciu čalúnikovi, časom Vám ukážeme komplet zostrih prác na tomto vozidle od lakovne, kde sme sa postarali o celolak až po záverečnú jazdu na tomto ikonickom vozidle značky Ferrari. 
 
 
 
Ďakujeme: Peter Hudec foto, Autocentrum Zachar, Lubos Donath
 
 
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.